Wie wij zijn

In 1994 startte ALBIN CE met de productie van bedrijfs- en garagedeuren in Geertruiden­berg. De vraag naar bedrijfs- en garagedeuren, in allerlei afmetingen en van hoge kwaliteit, is groot. ALBIN CE is vanaf 1994 dan ook sterk gegroeid. In 1999 breidde het productiebedrijf uit met een eigen verkooporganisatie inclusief montage.

Daarnaast heeft ALBIN CE een uitge­breide servicedienst voor periodiek onderhoud, reparaties en het verhelpen van storingen. Vanuit onze locatie te Geertruidenberg worden de bedrijfs- en garagedeuren per order op maat gemaakt. ALBIN CE kent geen voorraadproduct of standaard maten. Iedere deur is uniek en wordt met de hand geassem­bleerd. Hierdoor kan ALBIN CE voldoen aan iedere vraag zowel in technisch, kwalitatief als kwantitatief opzicht. De organisatie van ALBIN CE kenmerkt zich door een no-nonsense karakter.

Doelstelling is dat de klant altijd geholpen wordt in de kortst mogelijke tijd. Iedere medewerker moet bereikbaar zijn voor zijn collega's, de klant en de leverancier. Ondanks dat er intern een afdelingen structuur is, zult u als klant hier geen hinder van ervaren. Offertes worden, indien geen technische navraag moet plaatsvinden, binnen 24 uur behandeld. Indien u wenst kan dit binnen 2 uur. Orders worden direct in behandeling genomen.

 

Wij leveren volgens de Metaalunie voorwaarden.

Metaalunie voorwaarden (pdf)